darcey-bussell-home

Darcey Bussell films inside surprisingly bold living room

The Strictly star revealed a look on Instagram

Bridie Wilkins

Darcey Bussell lives in a stunning £5million home in South West London with her family, and a recent post showed that she has some very bold furniture.

The former Strictly Come Dancing judge and acclaimed ballet dancer took to Instagram with a video filmed in her living room during the lockdown period, and inadvertently revealed a cream sofa with a canary yellow print featuring a combination of shells, trees and star shapes, as well as matching cushions.

SEE: Inside the most fabulous Strictly Come Dancing judges' houses

Loading the player...

WATCH: Darcey Bussell shares rare video filmed inside beautiful family home

Another sofa, meanwhile, is dressed with more patterned cushions, in a muted hue of khaki green.

MORE: Strictly stars Gemma Atkinson and Gorka Marquez's stunning new home unveiled

In contrast to the furniture, the base of Darcey's home appears to follow a simple aesthetic, with wooden floor and cream walls.

Darcey's post came as she thanked fans for their participation in her virtual dance classes amid the pandemic.

RELATED: Inside Strictly Come Dancing host Tess Daly's incredible home with Vernon Kay

"Thank you to everyone for your support and for joining in with our daily DDMIX shake ups," she captioned it. "Keep moving, keep dancing and keep safe. Dx."

darcey bussell kitchen z

[Top left] Darcey Bussell also revealed a look inside of her kitchen

In total, Darcey's home features four bedrooms, and in 2018, she started a 12-month renovation on the property in order to make it her own. It is believed that she recruited the help of her half-brother James, who is an architect.

The works were completed in July 2019, when Darcey moved in with her husband and hedge-fund manager Angus Forbes, and their two daughters, Phoebe and Zoe.

Darcey and Angus initially applied for planning permission in 2016, but were rejected on the grounds that the reconstruction would be disruptive to their neighbours.

Nonetheless, the couple amended their proposal accordingly and were able to demolish the entire building for a proper overhaul. 

Like this story? Sign up to our newsletter to get other stories like this delivered straight to your inbox.

Activate HELLO! alerts and find out about everything before anyone else.